Bildkollage

Majas lyktor

Majas Lyktor – Lyktor som berör

Lyktor framtagna med stor ödmjukhet samt hjärta och själ för att skänka hopp, glädje och tröst i kampen mot barncancer.

Jag hade länge känt en stark längtan och passion efter att få skapa något som kunde bidra till att göra skillnad i kampen mot cancer.
Speciellt den cancer som drabbar våra älskade barn. Att få skapa något som kan påminna oss om att vi bidragit till något viktigt, att vi varit med om att göra skillnad.

 

För flera år sedan lärde jag känna Pernilla som var cancerdrabbad i ung ålder, då fick jag lära mig mer om sjukdomen, jag fick också följa hennes resa mot att bli frisk samt hennes kamp för sin egen vän Therese som också var cancerdrabbad, som tyvärr förlorade sin kamp mot denna vidriga sjukdom – detta bidrog till att min längtan blev ännu starkare..

 

När sedan min älskade dotter Maja föddes, då var beslutet enkelt – nu skulle jag göra något – för tänk om Maja skulle drabbas!

Jag ville i alla fall veta att jag försökt göra något i kampen mot denna vidriga sjukdom.

 

Min passion och yrkeserfarenhet med produktutveckling inom heminredning fick mig att vilja designa och producera ljuslyktor med den där extra varma glödande känslan av hopp, glädje och tröst, som kan ge lite ro i själen.

Resultat blev Majas Original Lyktor och dessa började säljas hösten 2012 till privatpersoner runt om i Sverige.

Allt med förmån till Barncancerfonden som jag brinner för att hjälpa!

 

Varje dag drabbas ett barn av cancer i Sverige. Framsteg inom barncancerforskningen gör att över 85% av barnen överlever. Men det räcker inte.

Barncancerfonden finansierar forskning med målet att alla cancerdrabbade barn ska överleva – vi är stolta att vara en del av det.

 

Idag flera år senare har vi två kollektioner per år, alla unika för sin säsong och alltid tillverkade i begränsad upplaga.

Vi har idag Maja lyktor i flera olika utförande men också ljuvliga doftljus, keramik, textilier och mycket annat fint till hemmets alla mysiga vrår.

Alla produkter säljs med förmån till främst Barncancerfonden men också med gästspel till bland annat Suicide Zero, Unizon och Rosa Bandet.

Sedan 2012 har vi donerat över 8 000 000 SEK till Barncancerfonden – något vi är oerhört stolta över.

 

Vi säljer till både privatpersoner och återförsäljare, idag har vi ca 800 aktiva återförsäljare runt om i Norden, Europa och USA.

Se gärna Våra mål & Resultat genom att klicka här!

 

En fantastisk utveckling som vi är så glada och ödmjukt tacksamma för.

Kram Petra

VD & Kreativt Ansvarig för Majas Cottage

 

Säljer vi till privatperson donerar vi 10-50%

Säljer vi till återförsäljare donerar vi 10%.

Sedan hösten 2012 har vi donerat över 8 000 000 kr till Barncancerfonden.

Varmt välkomna till oss på Majas Cottage!

Petra och Pierre med personal

Majas Cottage @ Instagram

Inspiration från oss & andra
#majascottage #majaslyktor #interiorofhope