Bildkollage

Om Majas Cottage

Majas Cottage är ett familjeföretag med fokus på mys och inspiration för alla sinnen, vi vill förmedla en varm känsla av glädje och mys
vardag som helg, med stort fokus på att göra gott i kampen mot barncancer.

 

Företagets namn kommer från vår solstråle Maja som allt startade med. När Maja föddes kom oron att något kunde drabba henne
och vi tänkte då att vi ville hjälpa till så om hon någonsin blev drabbad av en allvarlig sjukdom som cancer då skulle vi iallafall
ha gjort vårt bästa för att ha hjälpt forskningen mot en lösning på barncancergåtan.

 

Med Petras erfarenhet av produktutveckling och inköp inom inredningsbranschen föddes idén om Majas Lyktor – Lyktor som berör.

Att vi skulle ha extra hjärta och själ med i företaget var en självklarhet och att stödja Barncancerfonden med våra produkter var något vi verkligen ville, tänk att få köpa vackra inredningssaker och veta att dom symboliserar att man bidragit till något gott samtidigt – bästa känslan och winwin för alla.

 

2012 startade vi företaget hemma i källaren och började sälja vår första Maja lykta, en lykta med stärkande ord, framtagen för att bringa ljus, glädje, tröst och hopp i kampen mot cancer, speciellt den cancer som drabbar våra älskade barn.

Varje lykta såldes med förmån till Barncancerfonden. Vi hade också Events med föreläsningar och jobbade med frilansuppdrag inom inredningsbranschen med styling, foto, sociala medier samt mässor och försäljning.

 

2013 flyttade vi ut företaget på Lorensdalsgård i en liten lokal som några år senare ledde till att vi tog över 2/3 av gården.

 

Idag har vi en fantastisk plats att jobba på men också för våra fina kunder att besöka och mysa på.

På gården finns vår härliga Gårdsbutik, vår mysiga Bistro med stor härlig terrass, en Teaterlokal för bröllop och fest, ljuvlig trädgård och vårt huvudkontor för Grossistdelen i företaget finns också på gården, i Grossistdelen har vi idag ca 850 underbara återförsäljare från Sverige, Europa och Usa.

En oas på landet med fokus på mys & inspiration för alla sinnen.

 

Tack vare våra fina kunder & återförsäljares engagemang i våra produkter har vi sedan 2012 donerat över 8 000 000 sek till Barncancerfonden.

Något vi är oerhört stolta och glada för!

 

Varmt välkomna att besöka oss på Gården, Online i webbshopen eller bekanta er med våra produkter hos närliggande återförsäljare.

Kramar från oss

 

Petra & Pierre Jonsson med personal

Läs mer om Majas Lyktor

Majas Cottage @ Instagram

Inspiration från oss & andra
#majascottage #majaslyktor #interiorofhope